Kiemelt ajánlatok Wandapszichológustól

Gyermekeink aggodalmai, a mi válaszaink

online tréning anyagok

Sok szeretettel üdvözöllek online tréningem oktatási felületén.

 

A tréninghez készítettem egy pdf formátumú segítő füzetet, melyet a lenti linkre kattintva tölthetsz le.

 

Ezt követi feladatonként egy hanganyag, melyet lentebb görgetve érhetsz el.

Javaslatom a tréning elkezdése előtt:

Szerezz be egy szép füzetet magadnak, mely csak a tied lesz, és ebbe tudod jegyzetelni a tréning során feljött kérdéseket, válaszokat, gondolatokat.

 

Legyen ehhez a füzethez egy csodaszép tollad, mely szintén csak a tied, és ami a füzettel együtt várja minden nap, hogy dolgozz magadon.

Teremts magadnak a tréning elvégzéséhez egy órányi szabadidőt – a tréning maga nem ennyi, de mivel fontos kérdések, témák kerülnek elő, így fontos az is, hogy legyen időd elgondolkodni, elmélyülni bennük.

Majd töltsd le a munkafüzetet, ha tudod nyomtasd ki, fűzd le, legyen ez a füzet kiegyensúlyozottságod biztosítéka.

 

Szuper fejlődést kívánok neked!

Ajibola Rita Wanda

pszichológus, pár- és családterapeuta

Kattints a képekre, és töltsd le a segítő füzeteket

Hanganyagok sorban a füzetben levő feladatokhoz igazítottan:

FONTOS: sorban haladj az egyes hanganyagokkal, ha most először végzed a tananyagot. A későbbiekben természetesen úgy hallgatod meg, ahogyan szeretnéd, nincsen megkötés, nincsen szabály, mindent a te tempódban tegyél meg.

 

A lenti linkekre kattintva az oldalról a Soundcloud oldalamra juthatsz el, ahol egyesével tudod végighallgatni a leckéket.

Gratulálok neked!

Fantasztikus dolgot vittél végbe!

Ha úgy érzed, hogy szeretnél tovább haladni az úton, amin elindultál, szeretettel várlak egyéni konzultációimon, melyekhez ne felejtsd el felhasználni 10% kedvezményre jogosító kuponomat! (A kuponkódot a letölthető pdf tananyagban találod meg.)

 

Egyén konzultációimról pedig itt tudsz bővebben tájékozódni – és egyben itt tudod megrendelni a számodra legszimpatikusabb csomagot: